Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Evaluare competente Instalator incalzire centrala si de gaze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

750 lei
Brand
Evaluare competente profesionale
Descriere
Ocupatia de Instalator incalzire centrala si gaze din cadrul sectorului de constructii civile si industriale, are atat activitati cu caracter general cat si activitati specifice.

Instalatorul incalzire centrala si gaze de sectorul constructii, trebuie sa cunoasca, sa monteze, sa puna in functiune, sa diagnosticheze si sa remedieze, toate tipurile de instalatii si utilaje folosite pentru alimentareacu apa calda si rece, canalizare, stingeri incendii si care sunt specifice constructiilor civile si industriale.

Instalatorul incalzire centrala si gaze trebuie sa aiba unele aptitudini absolut necesare pentru a putea sa indeplineasca cerintele legate de aceasta ocupatie (atentie, indemanare, corectitudine spirit de echipa, puterede analiza si decizie, adaptabilitate la situatii noi, rezistenta la factori de stres). Pe langa aptitudini, instalator incalzire centrala si gaze trebuie sa detina cunostinte teoretice si practice din domeniile: mecanica, termotehnica, tehnica sudurii, masurarea marimilor neelectrice, prelucrari mecanice,materiale de constructii, rezistenta materialelor, etc.

Practic, instalator incalzire centrala si gaze realizeaza urmatoarele activitati specifice:
- monteaza surse de caldura necesare incalzirii centrale;
- monteaza instalatii interioare de incalzire centrala;
- executa si monteaza retele de transport a agentului termic;
- pune in functiune si regleaza instalatiile de incalzire centrala;
- diagnosticheaza si remediaza toate defectiunile ce pot apare la instalatiile termice montate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura